Ansiktszonterapi/Japansk Lifting

JILA 4 goodlife

 

Ansiktszonterapi/Reflexologi

Originalmetoden enligt Lone Sorensen "Sorensensistem" Köpenhamn -Danmark

 /bild-till-a-zon-presentation.jpg

 

Ansiktszonterapin är en reflexologisk, terapeutisk metod där målet är att bearbeta grunden till kroppens fysiska, organiska, kemiska, neurologiska och psykologiska obalanser och felfunktioner. Med denna behandlingsmetod behandlar vi orsaken till problemet. Läs mer här

Klicka gärna på länken för att se en filmsnutt hur det går till: https://www.youtube.com/watch?v=RXZ-0Q15wq4

Läs längre ner på sidan vad några av mina kunder tycker om ansiktszonbehandlingar!

 

Du kan välja en "prova på behandling" första gången. 

Du betalar endast 300 kr och kan då bilda dig en uppfattning om själva behandlingen. Därefter tar du ställning till om du vill fortsätta. Introbehandlingen tar ca 30 minuter.

Vill du fortsätta behandlingen köper du ett 5-kort för 2900 kr (580 kr/gång) och efter dessa 5 behandlingar gör vi en utvärdering tillsammans för ev. fortsatt behandling.

* Du kan också betala/gång och då kostar det 650 kr för 1 behandling.

Priser i kombination med Thermo & Aroma terapi -ansikte för en behandling på 75 min: 800 kr

Priser för Thermo & Aroma terapi - BAS behandling (mage/ansikte/händer/fötter) 60 min 650 kr och i kombination med full ansiktszon 120 min 1150 kr

Priser gäller tillsvidare

Läs mer här vad du bör tänka på inför din behandling!

 

2) Thermo & Aroma terapi orsaksbehandling vid obalanser och felfunktioner

Thermo terapi sorensensistem TM är en terapeutisk behandlingsform där syftet är att behandla orsaken till ett problem/obalans och inte bara symptomen.

Behandlingen är särskilt bra för muskelsmärtor i hela kroppen, migrän, depression, apati, brist på energi, känslor av tomhet, emotionell stress, sömnlöshet, osäkerhet och rädsla.

Thermo & Aroma terapin orsaksbehandling används som BAS behandling och/eller tillsammans med ansiktszonterapi för bästa effekt.

Priser för Thermo & Aroma terapi - BAS behandling (mage/ansikte/händer/fötter) 60 min 650 kr och i kombination med full ansiktszon 120 min 1150 kr

OBS! Vid bokning av BAS behandlingen smörj inte in mage, händer och fötter med body lotion samma dag då detta kan ge en större värmeeffekt vid behandlingen. Ev. make-up tas gärna bort innan behandling om möjligt.

För prisinfo gällande Thermo & Aroma terapi samt mer info om ansiktszon/reflexologi läs mer på orsaksbehandling ansiktszonbehandling se här!

* Tilläggsbehandling Thermo terapi vid massage! Tar ca 15 minuter extra tid - pris: 150 kr i kombination med valfri massagetid. För priser på svensk klassisk massge se här!

Det går även att behandla direkt på enskilda muskler och runt leder/ligament för en effektiv smärtlindring vid tillfälliga besvär. Värmen i kombination med muskelmassage löser upp spänningar och stela muskler och ger en skön avslappning i kroppen.

 

 

**********************************

Japansk Lifting

Originalmetoden enligt Lone Sorensen "Sorensensistem" Köpenhamn -Danmark

Japansk lifting är en fantastisk ansiktsbehandling som minskar ansiktets yttre tecken på åldrande, rynkor, påsar under ögonen etc.

Behandlingen ger inte bara ansiktet ett lyft och föryngrar utseendet. Svullnader och fina linjer reduceras och ansiktet strålar av mer färg och lyster när spänningar i muskler och vävnader frigörs och släpper. Läs mer här

 /10348225_702881303105984_5326161160926242363_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag säljer både 5- och 10-kort till förmånliga priser då man vill göra behandlingen som en kur, men det går även att betala per gång ifall man vill ha en skön behandling.

5-kort    2900 kr (580 kr/gång)

10-kort  5500 kr (550 kr/gång)

1 behandling kostar 650 kr till ordinarie pris för 60 min behandling

OBS! 5 och 10-kort gäller för enbart Japansk lifting. Vill man lägga till extra ögon och/eller Thermo & Aroma terapi kostar det 150 kr för ett tillval och 250 kr för båda tillvalen!

* Tillägg extra ögon kostar 150 kr och tar 15 minuter

Pris för Thermo & Aroma terapi i kombination med Japansk lifing: 800 kr

Priserna gäller tillsvidare

Läs mer här vad du bör tänka på inför din behandling!

Rekommendationer för dig som börjar se antydningar till ålderstecken och vill få bättre spänst i ditt ansikte:

v.1 och 2: 2 behandlingar/vecka

v.3: 1 behandling

Därefter bör man göra 1 behandling/månad (köp av 5 eller 10-kort rekommenderas) och för underhåll sedan 1 behandling var 8:e vecka

 

Rekommendationerna för dig som önskar att få ett hållbart resultat/lyft och har fått lite mer rynkor och andra "ålderstecken"

Behandlingskur på 10-12 gånger.

v.1: 3 behandlingar 

v.2 och 3:  2 behandlingar/vecka (beroende på utgångsläget gör man ev tillägg för 2 ggr extra)

v.4-6: 1 behandling/vecka

För underhåll gör man sedan 1 behandling var 8:de vecka. 

Resultatet är hållbart upp till 2 år.

Tänk på att ett sunt liv är det allra bästa för kropp och själ. Lever du efter sunda värderingar kommer ditt ansikte att hålla sin spänst och lyster längre.

 

Thermo terapin delas upp i 2 olika områden:

 

1) Thermo & Aroma terapi för inre och yttre skönhet

Thermo terapin ökar blodflödet i huden och den cellulära metabolismen. Behandlingen främjar också cellförnyelse, vilket innebär att pigmentfläckar och rynkor reduceras och välbefinnandet ökar.

Likaså minskar påsar, mörkar ringar under ögonen och hängande ögonlock. Glansen i ögonen återhämtar sig också mycket snabbare än man tidigare har sett med andra anti-age metoder.

Thermo terapi är också bra för att minska ärrbildning i ansiktet.

Thermo terapin för inre och yttre skönhet används tillsammans med Japansk lifting.

För prisinfo gällande Thermo & Aroma terapi för inre och yttre skönhet samt info om Japansk lifting se priser ovan! 

/japansk-lifting-ansiktsbild.jpg

Såhär säger några av mina kunder efter att ha gått på ansiktszonbehandlingar hos mig:

"Jag har gått på Ansiktszonterapi hos Jill i två omgångar. Efter samtalet vi hade inför behandlingen var det stress och sömn som var viktigast. Redan första gånge hände något så att jag kände mig lugnare. Efter hand sov jag lugnare och kände mig mindre uppjagad. Jag fick också en upplevelse av ha fått en annan inställning till det som stressade mig, som gjorde att det var lättare att hantera stress och minska den.

Mellan behandlignsomgångarna fortsattde jag känna mig allt lugnare och gladare. Omgång två jobbade Jill även med flödena i min kropp. Ett gammalt lock mellan näsa och öra släppte direkt och har inte kommit tillbaka. Jag känner också att kroppen känns mindre svullen och jag har börjat gå ner i vikt.  PMS blev bättre. En bieffekt har varit att många har påpekat att de tycker jag har väldigt fin hy, så själva ansiktet verkar också ha fått sig en uppfräschning.

***

"Tar begreppet "hjälp till självhjälp" till en helt ny nivå. Efter ett par gånger märkte jag stor skillnad. Bästa hjälpen för att hjälpa min kropp att komma i balans igen. Rekommenderas starkt till ALLA."

***

"Tack för en fantastisk behandling! Helt övertygad om att ansiktszonterapi är något för mig! Jag längtar redan efter nästa behandling. Måste boka snarast!! Tack Jill ! Du är så duktig. Kram❤️"

***

"Idag fick jag prova något helt fantastiskt hos Jill! Ansiktszonterapi! Det var himmelskt. Som en meditationsstund som gav både energi och inre välbefinnande! Jag är helt säker på att den här typen av behandling kommer att hjälpa mig från viss värk och dessutom ge mig den välbehövliga energi som jag vill ha! Tack Jill för en helt ljuvlig behandling. Kram"

***

 

 Jag kan varmt rekommendera både ansiktszonbehandling och Japansk lifting om du fått någon form av ansiktsförlamning som påverkat ditt utseende, ifall din hud och ansikte har påverkats efter lång tids sjukdom eller starka mediciner som gjort att spänsten och lystern i din hud förändrats. Båda behandlingsformerna visar gott resultat och förbättringar från utgångsläget. Det handlar inte om att bota en sjukdom utan om att hjälpa kroppen att återställa och självläka obalanser - ett komplement till vår vanliga sjukvård.//Jill