Söker du en förändring?

Den här sidan kommer att uppdateras under första kvartalet 2019!

Är du redo att arbeta för en större frihet och nå dina mål? 

/arbeta-med-mig-hemsidan.jpg

För ca 4 år sedan började jag arbeta med en helt ny bransch. Ett affärskoncept som egentligen alla kan arbeta med om känslan av att få utnyttja sin fulla potential för egen skull finns. Vi är många som ger järnet för fullt ute på våra arbetsplatser där vi är anställda. Känslan av att ge och ge och kanske inte få den uppskattning man borde få för den insats man gör är något som jag delar med många människor. 

Själv kände jag precis så. Jag var så engagerad, jag vände ut och in på mig själv och jag är tacksam över alla lärdomar jag fick i åren som anställd. Men jag hade samtidigt en känsla av att sitta fast, av att vara för mycket styrd och inte fri att ta egna initiativ så som jag ville. Det var här känslan och tankarna kom på att göra något helt annat. Det är ingen medning att klaga på sin arbetsplats. För mig blev tankarna lösningsfokuserade, vad skulle jag göra för att skapa upp något som passade mig bättre?

Efter lite mer än ett år som egen företagare med allt vad det innebär så fann jag en pusselbit som var spännande och tillförde det där som jag kände att jag saknade i mitt eget lilla enmansföretag!

I den nya branschen jag fann får jag lov att arbeta utifrån hjärtat, känslan av att hjälpa andra, lyfta och coacha för att vi tillsammans ska nå våra personliga mål och nå framgång så som vi själva önskar. Branschen börjar bli känd numera och enligt mig är det ett av de bättre sätten, som kvinna med ambitioner, att arbeta på! Här finns inga mans- eller kvinnolöner som gör skillnad på ett himla orättvist sätt. Nix, här når du framgång på samma villkor, du får betalt för din egen insats och det är helt upp till mig själv. Det passar mig utmärkt med de här villkoren. Jag förstår att det är en arbetsinsats som ska göras. Det går inte att lata sig och gömma sig, inte låta någon annan sköta ditt jobb, utan din egen insats är den som räknas. Det är en spännande bransch och jag är helt säker på att många fler de närmsta åren kommer se fördelarna och att de unga generationerna kommer se fördelarna med att jobba på sina egna villkor på tider som passar dem och inte vara platsberoende utan arbeta när, var och med vem man vill. 

Så vem är du? Vad vill du?

Önskar du att du hade mer roligt i ditt liv och att du fick umgås mer

med glada och positiva människor?

Vill du bestämma själv hur dina arbetsdagar ska se ut och inte vara helt beroende av att någon annan styr när du ska ta din lunch, när och om du får ta ledig för semester när du själv önskar? 

Vill du ha ett friare liv, resa mer, umgås med din familj mer och njuta av livet fullt ut?

Det går att få till en hållbar förändring.

Jag söker härliga kollegor som kan tänka utanför den traditionella anställningen, som vill något mer med sitt liv och som har en ambition av att börja styra och driva sitt liv framåt själv på riktigt. 

I mitt team finner du glada och positiva människor som sprider en massa härlig energi. Vi arbetar seriöst och målmedvetet. Vi har skippat alla "dåliga" ursäkter och vet att det lönar sig att göra jobbet som krävs. 

Egenskaper jag söker hos dig: Driftig, positiv, nyfiken, lösningsfokuserad, tålmodig, ödmjuk, hjälpsam och målinriktad. Du behöver också ha stor självdiciplin, självledarskapsförmåga och förstå att det tar tid att bygga en stabil verksamhet. 

Det jag söker är framför allt personer som har viljan att göra vad som krävs och som vill lära sig det här jobbet. Du kanske ännu inte vet om du har det som krävs, men det hjälper jag dig med om du känner en nyfikenhet att testa. Jag hjälper dig att ta fram det som är viktigt för dig, det som gör att du ser fördelarna för just dig.

Välkommen med din ansökan via mail till mig: [javascript protected email address]
Med vänlig hälsning
Jill
0708-664219
Läs också mina blogginlägg här som fylls på efterhand!

http://www.jila4goodlife.n.nu/en-av-varldens-storsta-natverkare

http://www.jila4goodlife.n.nu/event-pa-lordag-19/11

http://www.jila4goodlife.n.nu/arbetsgladje

http://www.jila4goodlife.n.nu/har-du-gjort-din-road-map

http://www.jila4goodlife.n.nu/firat-framgangar

http://www.jila4goodlife.n.nu/forelasning-21-maj-bli-natsmart

http://www.jila4goodlife.n.nu/basta-tiden-ar-nu

http://www.jila4goodlife.n.nu/tid-for-forandring

http://www.jila4goodlife.n.nu/ta-inte-livet-pa-for-stort-allvar

http://www.jila4goodlife.n.nu/tar-du-dig-du-tid-att-njuta

 

Jag delar några bra filmklipp med starka kvinnor som lyckats skapa sin egen framgångsrika business genom en fokuserad arbetsinsats. Många kvinnor sitter inne med en sådan styrka och envishet, en beslutsamhet som kan flytta berg och så gäller det att ta ett beslut om att våga satsa på sig själv. Varsågod, här kommer inspiration :)

https://networkmarketingpro.com/overcome-struggles-life/

https://www.youtube.com/watch?v=TRuw43vJ8AE&feature=youtu.be