Söker du en förändring?

Är du redo att arbeta för en större frihet och nå dina mål? 

/arbeta-med-mig-hemsidan.jpg

Önskar du att du hade mer roligt i ditt liv och fick umgås mer med glada och positiva människor?

Vill du bestämma själv hur dina arbetsdagar ska se ut och inte vara helt beroende av att någon annan styr när du ska ta din lunch, när och om du får ta ledig för semester när du själv önskar? 

Vill du ha ett friare liv, resa mer, umgås med din familj mer och njuta av livet fullt ut?

Idag är det fler och fler som tröttnat på att vara fast i en anställning som styr arbetsdagen och som ger en känsla av att endast vara en bricka i ett spel som någon annan än du själv spelar. 

Det går att få till en hållbar förändring.

Jag söker medarbetare som kan tänka utanför den traditionella anställningen, som vill något mer med sitt liv och som har en ambition av att börja styra och driva sitt liv framåt själv på riktigt. 

Kanske är det just du som läser det här nu som jag söker? Har du drivet och förmågan att arbeta fokuserat och göra det som krävs? Kan du leda dig själv och brinner för att hjälpa andra starta upp sin egen verksamhet och hjälpa till med utbildning, vägledning och den coachning som behövs? 

Då kan det här vara något som passar dig. Men, om det inte är du så kanske du känner någon som du kan tipsa om den här möjligheten? Det får du gärna göra!

Väljer vi att starta ett samarbete så kommer du få full coaching, utbildning och vägledning för att skapa dig kompetensen som behövs för att göra ett bra jobb. Det kommer krävas en fokuserad arbetsinsats och Du ansvarar själv för dina resultat. 

Se min korta inspirationsfilm genom att klicka här!

Jag samarbetar med ett ovanligt bra företag, Forever Living, som är för dig som vill ha ovanligt bra resultat. Det är inte för alla, du behöver ha rätt attityd och inställning, vara öppen, rak och ärlig.  

Forever rankas just nu som nr 1 i världen 2018 över mest nöjda kunder!

Läs mer här: https://bestcompany.com/mlm?sort_option=our-score&page=1

I mitt team finner du glada och positiva människor som sprider en massa härlig energi. Vi arbetar seriöst och målmedvetet. Vi har skippat alla "dåliga" ursäkter och vet att det lönar sig att göra jobbet som krävs. 

Egenskaper jag söker hos dig: Driftig, positiv, nyfiken, lösningsfokuserad, tålmodig, ödmjuk, hjälpsam och målinriktad. Du behöver också ha stor diciplin, självledarskapsförmåga och förstå att det tar tid att bygga en stabil verksamhet. 

Det jag söker är framför allt personer som har viljan att göra vad som krävs och som vill lära sig det här jobbet. Du kanske ännu inte vet om du har det som krävs, men det hjälper jag dig med om du känner en nyfikenhet att testa. Jag hjälper dig att ta fram det som är viktigt för dig, det som gör att du ser fördelarna för just dig.

Du kan starta med att arbeta för en extrainkomst på deltid och/eller så småningom heltid och på sikt skapa en oberoende inkomst.  

Du knyter många nya kontakter och styr själv när och hur mycket du vill arbeta och är din egen chef! Din egen insats styr de resultat du får. 

Du startar en egen verksamhet i en starkt växande bransch i samarbete med ett stabilt internationellt företag, med mycket liten ekonomisk risk och utifrån dina förutsättningar!
Kontakta mig så berättar jag mer om mitt jobb och hur du också kan komma igång!
Välkommen med din ansökan via mail till mig: [javascript protected email address]
Med vänlig hälsning
Jill
0708-664219
/12311216_10207030288888632_6221258402180089537_n.jpg
Läs också mina blogginlägg här som fylls på efterhand!

http://www.jila4goodlife.n.nu/en-av-varldens-storsta-natverkare

http://www.jila4goodlife.n.nu/event-pa-lordag-19/11

http://www.jila4goodlife.n.nu/arbetsgladje

http://www.jila4goodlife.n.nu/har-du-gjort-din-road-map

http://www.jila4goodlife.n.nu/firat-framgangar

http://www.jila4goodlife.n.nu/forelasning-21-maj-bli-natsmart

http://www.jila4goodlife.n.nu/basta-tiden-ar-nu

http://www.jila4goodlife.n.nu/tid-for-forandring

http://www.jila4goodlife.n.nu/ta-inte-livet-pa-for-stort-allvar

http://www.jila4goodlife.n.nu/tar-du-dig-du-tid-att-njuta

 

Jag delar några bra filmklipp med starka kvinnor som lyckats skapa sin egen framgångsrika business genom en fokuserad arbetsinsats. Många kvinnor sitter inne med en sådan styrka och envishet, en beslutsamhet som kan flytta berg och så gäller det att ta ett beslut om att våga satsa på sig själv. Varsågod, här kommer inspiration :)

https://networkmarketingpro.com/overcome-struggles-life/

https://www.youtube.com/watch?v=TRuw43vJ8AE&feature=youtu.be