En unik möjlighet till bättre hälsa!

En hälsosam livsstil

Hos mig kan du nu köpa helt rena och giftfria produkter för din hälsa in ifrån och ut. Jag kan stolt presentera ett företag och produkterna via min egna hemsida som du ser i länken nedan.

Min egen personliga reflektion efter snart 3 månaders användande (5/3-19):

"Bästa produkterna jag någonsin har använt mig av och som jag också märker gör skillnad för min hälsa! Jag har provat ganska många, men aldrig tidigare varit i närheten av de här effekterna :)"

http://aseajila4goodlife.myasealive.com/

Här hittar du information om ASEAs patenterade teknik och produkter. Du kan handla i min webbshop dygnet runt när det passar dig.

Välj att köpa som kund, prenumeration eller bli ASEA-partner om du också vill hjälpa nära och kära med ASEAs unika produkter. Hör av dig vid frågor! - Vill du köpa som kund rekommenderar jag dig att välja autoship så du slipper komma ihåg att beställa varje månad OCH du kan tjäna lojalitetspoäng för att använda som rabatt på de produkter du beställer eller kanske prova ännu en ny produkt! Jag berättar gärna om något känns oklart när du ska beställa. Bara ring mig! :)

Egen personlig erfarenhet av alla produkterna!

Alla produkter jag säljer har jag själv testat och sedan mitten av december 2018 dricker jag nu ASEA redoxmolekylvatten varje dag, använder Renu 28, använder den avancerade hudvårdsserien och intar kosttillskotten VIA Source, Biome och Lifemax för att må gott. För mig handlar det alltid om att förmedla med hjärtat av det jag själv tror på och jag brinner för att hjälpa andra att ta hand om sig på bästa sätt. 

Så från mig till Dig är jag mycket stolt över att få erbjuda de här produkterna genom mitt företag. 

/asea-redox-vatten.jpg

Du har aldrig tidigare sett en produkt som ASEA. Det beror på att det är världens första kosttillskott som innehåller redoxsignalmolekyler. Läs mer om ASEA, den första drycken på marknaden som utnyttjar denna unika, vetenskapligt baserade teknologi och förändrar liv världen över.

 

/renu28.jpg

RENU 28 - hudvårdens framtid

Renu 28 är en hudvårdsgel som använder sig av redoxsignalteknologi. Den innovativa produkten tar hand om kroppen utifrån och in och får huden att se frisk och ungdomlig ut. Ägna en kort stund åt att titta på videoklippet om fördelarna med RENU 28 eller läs mer om hur RENU 28 kan få dig att både känna dig och se yngre ut på min hemsida!

Du kan även se en del före och efter resultat med användande av Renu 28 här:
/renu-advanced-01.jpg
Givetvis finns också en serie med avancerad hudvård som innehåller redox signalmolekyler och naturliga ingredienser som jag nu själv har förälskat mig i! Inga parabener, konserveras med rosenolja. Läs mer här: 

Det finns massor med information på min ASEA hemsida så gå in där och klicka runt bland produkter, se filmer och inspireras. Kontakta mig antingen via mobilen 0708 - 66 42 19 eller via mail: [javascript protected email address]

Jag finns tillgänglig för dina frågor! Mvh Jill