Lipomassage

 NYHET - LIPOMASSAGE kroppsbehandlingar

Nu lanserar jag steg 2 i min nya satsning med HEBE och erbjuder er resultatinriktade kroppsbehandlingar med Lipomassage!

35 min ben/rumpa/mage                       595 kr

60 min helkropp                                       795 kr

Så fungerar Lipomassage: Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter ”fastnar” i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och ”apelsinhud”. Lipomassage fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden (celluliterna minskar), du får en jämnare siluett (skulpterar din kropp) samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

/lipokurer.jpg

* Obs! När du köper en kur om 4 gånger får du 15% rabatt när du betalar vid första behandlingen. 

Läs längre ner på sidan om effekter och kontraindikationer vid Lipomassage.

*********************

Jag har satt ihop olika paketlösningar då jag vet att det är många som efter jul & nyårshelgen vill ta hand som sin hälsa och kropp. Kontakta mig gärna så hjälper jag dig med att välja rätt för just dig. Under januari - april erbjuder jag Lilla, mellan & stora paketet som verkligen är en fin investering i din egen hälsa!

/lipo-lilla-paketet.jpg

/lipo-mellan-paketet.jpg

/lipo-stora-paketet.jpg

Mer info om C9 box och övrigt sortiment från Forever hittar ni här: http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/shop

 

Effekter och kontraindikationer

/info-om-behandlinging-m-lipomassage.jpg

/kontraindikationer-lipo.jpg