Nyheter & erbjudande

 

ERBJUDANDE - Diamantslipning Royal de luxe 90 minuters ansiktsbehandling hos JILA 4 goodlife.
INTRODUKTIONSPRIS för 1 behandling 1100 kr! 
Fina erbjudande även på kvalitetsprodukter för hudvård.
(Erbjudandet gäller för bokningar fram till 30/11)

/ansiktsbild-diamantslipning.jpg /hudvard-produktserier-forever.jpg /bild-i-love-arkana.jpeg

Läs mer här om behandlingarna: http://www.jila4goodlife.n.nu/lipomassage

När du köper en kur om 4 gånger får du 15% rabatt när du betalar vid första behandlingen!

Diamantslipning med HEBE är en modern och fullt säker behandling där det utförs en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Apparaturen är speciellt utrustad med ett munstycke med diamantslipar och ett insug som suger in de döda hudcellerna Djupet och intensiteten på peeling väljs individuellt till varje kund. Peelingen/flagningen sker lager för lager, så det finns ingen risk för ärrbildning eller att peelingen tar allt för djupt och skapar ojämn exfoliering. Detta är en i princip smärtfri behandling och orsakar inte allergier och effekterna kan ses omedelbart efter behandlingen. Huden är ljusare, mjukare, fräschare och mer elastisk. Som kund kan du slappna av och njuta av behandlingen.

Min rekommendation är att du bokar en tid för Royal de luxe (90 min) första gången och sen kan vi avgöra ifall du ska välja 60 eller 90 minuter om du sedan vill köpa en kur.

*****************************************************************************

SPALYX

/terapeuten-jill-ar-redo-for-gasterna.jpg


Vill du ha hjälp med hur du ska sköta om din hud på hemmaplan? Jag erbjuder dig en kostnadsfri konsultation när du kommer på din ansiktsbehandling hos mig. OBS! Du behöver säga till vid bokning av behandling att du vill ha en hudvårdskonsultation så jag kan avsätta lite tid för detta vid bokningstillfället. 

Jag skriver upp hur du ska göra och har alltid fina erbjudande på hudvårdsprodukter anpassade till just dig. 
Varmt välkommen att boka din tid antingen via sms: 0708 - 66 42 19 eller via mail: [javascript protected email address]
När du hör av dig till mig återkopplar jag till dig så fort som möjligt. Just nu har jag mycket behandlingar inbokade och har svårt att svara på samtal, men jag kontaktar dig så fort som jag bara kan. 

SPA-eftermiddag

Att anordna en spaeftermiddag för sig själv och sina väninnor är något som är mycket uppskattat! Låter det intressant så kontakta mig för en bokning och upplägg/priser. Vi anpassar individuellt och efter era önskemål. 

/07a9f07b61789f8ce8510b9a116f5ad9.jpg /produkter-hudvard-och-ansiktskur.jpg

/fot-och-ansiktsspa.jpg /miljobild-produkthyllor.jpg

Mvh Jill