Nyheter & erbjudande

/diamanten-basic-60-min-ansiktsbehandling.jpg

Här kommer första erbjudandet för sensommar/hösten 


Diamantslipningen har blivit populär hos mig och nu är ett gyllene tillfälle att boka en tid och fräscha upp huden efter sommarens solande!
Kanske börjar din hud kännas lite extra torr och nästan lite gråaktig trots att du blivit brun i sommar? Döda hudceller ligger i yttersta hudskiktet och lägger sig som en skyddande barriär. Trots bra fuktkrämer så känns det inte som om huden blir mjuk och len, krämen verkar lägga sig på ytan utan att sjunka in.... känns det igen? 
Vid regelbunden peeling hemma så klarar sig huden rätt så bra, men ibland kan man behöva lite extra hjälp och då finns jag!  

Diamantslipningen är skonsam, men effektiv. Du får en skön ren känsla efteråt och friska hudceller ger mer lyster till din hud och tar fram solbrun hud på ett vackert sätt. Du kommer alltså inte bli av med din färg du fått under sommaren, bara de döda hudcellerna... Läs mer om behandlingen här: http://www.jila4goodlife.n.nu/lipomassage

Vill du också ha hjälp med hur du ska sköta om din hud på hemmaplan så bjuder jag på en gratis konsultation när du kommer på din behandling hos mig. Jag skriver upp hur du ska göra och har alltid fina erbjudande på hudvårdsprodukter anpassade till just dig. 
Varmt välkommen att boka din tid antingen via sms: 0708 - 66 42 19 eller via mail: [javascript protected email address]
När du hör av dig till mig återkopplar jag till dig så fort som möjligt. Just nu har jag mycket behandlingar inbokade och har svårt att svara på samtal, men jag kontaktar dig så fort som jag bara kan. 

Mvh Jill