Om mig

JILA 4 goodlife

Bokningsbara tider:

Måndagar: 10.00-17.00

Tisdagar: 10.00-17.00 

Onsdagar: 10.00-17.00

Torsdagar: 10.00-17.00

Fredagar: 10.00-17.00

(övriga tider enl överenskommelse) 

Adress: Södergatan 17 i Sölvesborg (1 tr ner inne på Jennys Klipphörna)

Kontakta mig dagtid på telefonnr: 0708 - 66 42 19 / eller på mail: [javascript protected email address]

Hos mig kan du betala enkelt med Swish eller kontant (men helst inte kontant)!

Har du inte appen så gå in på: www.getswish.se och ladda upp den. Ett smidigt och bra sätt att betala för din behandling. (Obs! Du behöver mobilt bankid)

 

Jag som driver JILA 4 goodlife heter Jill Lagerqvist och är diplomerad massör i svensk klassisk massage och SPA-terapeut.  Jag är också ansiktszon-, Japansk Lifting- och Thermo & Aroma terapeut - originalmetoderna från Lone Sorensen, Köpenhamn. 

Jag erbjuder resultatinriktade behandlingar med Lipomassage för kroppen och Diamantslipning för ansiktsvård. 

Jag arbetar även som Slow Down-terapeut, vilket är en behandlingsmetod som ingår i en process av förändringsarbete inom Aware Health. 

Jag arbetar med hela människan och utgår ifrån varje enskilds önskan och behov inom ramen för det utbud jag erbjuder. Hos mig får du en avkopplande stund i lugn och harmonisk miljö.

Sedan oktober 2014 arbetar jag dessutom med ledarskap och coachning i samarbete med ett internationellt mångmiljardföretag inom hälsobranchen. Jag hjälper andra människor att komma igång med sin egen verksamhet i en framtidsbranch med stor tillväxt. http://myaloevera.se/jila4goodlife/sv/start/

Utbildningar

Japansk Lifting, Ansiktszonterapi och Thermo & Aroma terapi är originalmetoder genom Lone Sörensen med utbildningar i Köpenhamn.

Jag har utbildat mig på Valjevikens Folkhögskola i Sölvesborg där jag gick Friskvårdsutbildningen med inriktning på massage/spa & hälsa för att bli massör och spa-terapeut. I utbildningen på Valjeviken har jag också läst humanpsykologi, folkhälsa, medicin 1, kost & näringslära, motion och hälsovägledning.

Under årens lopp har jag gått kurser inom mental träning och personlig utveckling.

Jag har en bakgrund inom serviceyrken i olika positioner och har alltid kunden i fokus.

Jag är försäkrad hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Jag innehar F skatt sedel.